Ο Γαλανόλευκος Φάρος σας στέλνει Βέλγιο με την Εθνική!

king-baudouin-stadium

Τις εκδρομές που θα μεταφέρουν τους Έλληνες φιλάθλους στις Βρυξέλλες τον προσεχή Μάρτιο ανακοίνωσε ο Γαλανόλευκος Φάρος. Μπριζ και Άμστερνταμ επίσης στο πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν επιλογές σε πλήθος ημερών και τιμές. Δείτε τα αναλυτικά προγράμματα.

Την επιλογή να φύγουν από Χανιά, Ηράκλειο, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη έχουν οι φίλοι του Γαλανόλευκου Φάρου καθώς πρόκειται για έναν σύλλογο με χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Η αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδα με την πανίσχυρη ομάδα του Βελγίου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2017, στο Στάδιο King Baudouin των Βρυξελλών και ο Γαλανόλευκος Φάρος ανακοίνωσε ήδη τις εκδρομές του.

Μάλιστα, οι φίλοι της Εθνικής που θα βρεθούν με τον «Φάρο» στο Βέλγιο θα έχουν την ευκαιρία – αν επιλέξουν το πρόγραμμα των πολλών ημερών – να επισκεφτούν και τη μαγική πόλη του Μπριζ, αλλά και την ολλανδική πρωτεύουσα, το Άμστερνταμ.

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε ταξιδιώτη και αναλυτικά θα τις βρείτε παρακάτω στους σχετικούς συνδέσμους.  Μάλιστα σύντομα θα ανακοινωθεί και μια τρίτη εκδρομή, 3 ημερών για την οποία ακόμα αναμένεται η τιμή.

Δείτε εδώ αναλυτικά πρόγραμμα και τιμή για την εκδρομή των 7 ημερών και εδώ για το ταξίδι των 4 ημερών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s