lykoΔεν χρειαζόταν να μας θυμίσει την παρουσία του με τη γκολάρα που πέτυχε στο αυστριακό ντέρμπι, ωστόσο ο Μπάμπης Λυκογιάννης δηλώνει σε κάθε ευκαιρία «παρών» και μοιάζει θέμα χρόνου να τον δούμε σύντομα με τη φανέλα και της Εθνικής ομάδας.

Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών και πλέον βγάζει το ποδοσφαιρικό του ψωμί στο αυστριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς. Βασικός και αναντικατάστατος, ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ πραγματοποιεί θετικότατες εμφανίσεις για 2η συνεχόμενη χρονιά στο εξωτερικό και σιγά-σιγά πλησιάζει η ώρα που θα τον δούμε και στην Εθνική αντρών.

Άλλωστε η αποχώρηση του Χολέμπας άφησε μόνο το δίδυμο Τζαβέλλα-Σταφυλίδη για την αριστερή πτέρυγα με τον 23χρονο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αυξάνει πλέον τις πιθανότητές του να βρεθεί στην «γαλανόλευκη» οικογένεια.

Ο Λυκογιάννης που το σαββατοκύριακο πέτυχε ένα απίθανο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έφτασε πριν λίγα χρόνια με την Εθνική Νέων στον τελικό της Ευρώπης, σε μία ομάδα που είχε μεταξύ άλλων τους Μπακασέτα, Διαμαντάκο, Γιαννιώτα και Σταφυλίδη – όλοι πλέον είναι μέλη της αντρικής ομάδας.

Την καθιέρωσή του στην αρχική 11άδα της Στουρμ Γκρατς την έχει ήδη πετύχει και ίσως να κάνει και το επόμενο βήμα τα χρόνια που έπονται για ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η κλήση στην Εθνική μας ομάδα, είναι πιθανό να μην αργήσει τόσο πολύ…

 

 

Σχολιάστε

Δημοφιλή τώρα