ghj

Στην 42η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ανέβηκε για τον Οκτώβριο η Εθνική μας ομάδα, η οποία αν συνεχίσει νικηφόρα και το Νοέμβριο θα πλησιάσει πολύ το Top-30 του κόσμου, από το οποίο απέχουμε δύο χρόνια.

Ένα μεγάλο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA θα πετύχει η Εθνική μας ομάδα νικώντας στο «Καραϊσκάκη» τη Λευκορωσία (σε φιλικό) και τη Βοσνία (για τα προκριματικά του Μουντιάλ) τον ερχόμενο μήνα.

Η Εθνική μας ομάδα ανέβηκε 6 θέσεις με τις δύο νίκες της στα παιχνίδια του Οκτωβρίου φθάνοντας στο Νο42, αυξάνοντας κατά 34 τους βαθμούς της στην ειδική βαθμολογία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Ωστόσο, αν καταφέρουμε να επικρατήσουμε και στο δύσκολο ματς με τη Βοσνία, έχοντας νικήσει στο φιλικό και τους Λευκορώσους, θα ανέβουμε άλλους 143 βαθμούς στη γενική κατάταξη, φτάνοντας του 796.

Μάλιστα, για τον τρέχοντα μήνα τόσους βαθμούς έχει μία ομάδα που βρίσκεται στην 30η θέση του κόσμου, γεγονός που δείχνει ότι η Εθνική μπορεί να ανέβει μέχρι και διψήφιο αριθμό θέσεων στο FIFA Ranking σε περίπτωση που συνεχίσει το νικηφόρο σερί της!

Aξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ήδη για τον Οκτώβριο η Εθνική βρίσκεται πάνω από χώρες με καλές εθνικές ομάδες, όπως η Σερβία, η Δανία, η Γκάνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ρωσία η Νιγηρία και πολλές ακόμα…

 

Σχολιάστε

Δημοφιλή τώρα