Ενεργοποιείται η ομάδα του 2004!

pegasus_large_t_1041_11558445Στην ίδρυση ενός σωματείου αναμένεται να προχωρήσει η «χρυσή» ομάδα του Euro 2004 με στόχο να βρεθεί ενωμένη και πάλι στα πράγματα και γιατί όχι να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο περνάει από το χέρι της να ανακάμψει.

Τα προβλήματα στην ΕΠΟ με το έκπτωτο ΔΣ, τις κόντρες με τον υφυπουργό Αθλητισμού και την εποπτεία της FIFA είναι γνωστά. Επίσης, γνωστό είναι ότι οι παίκτες της ομάδας που έφτασε το 2004 την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης έχουν την καθολική εκτίμηση του κόσμου τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Οι διεθνείς βρίσκονται ξανά, ήδη τους είδαμε στον πρόσφατο αγώνα της Ελλάδας με τον Κύπρο να είναι μία μεγάλη παρέα σε σουίτα του γηπέδου, και έχουν σκοπό να ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο.

Είναι δεδομένο ότι η τεχνογνωσία τους είναι απαραίτητη για να ορθοποδήσει ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο, και τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Η ίδρυση του σωματείου τους την οποία ετοιμάζουν θα τους φέρει και πιο… επίσημα ξανά μαζί και αυτό ελπίζουμε να τους βάλει ακόμα πιο ενεργά στα πράγματα και της Εθνικής ομάδας. Σύντομα θα δούμε περισσότερα…

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s