20161003_171046Η τελευταία προπόνηση πριν την εντός συνόρων πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και ο Μίκαελ Σκίμπε επιφύλαξε μερικές εκπλήξεις στις δοκιμές του. Διαβάστε ποιος προορίζεται για αντί-Σάμαρης και ποια εντεκάδα προσανατολίζεται να κατεβάσει.

Με στόχο τη νίκη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα παραταχθεί το βράδυ της Παρασκευής στο «Καραϊσκάκη» η Εθνική μας ομάδα, ώστε να συνεχίσει νικηφόρα μετά το 1-4 στην Πορτογαλία με το Γιβραλτάρ.

Ο Σκίμπε δοκίμασε όλη την εβδομάδα διάφορες πιθανές εντεκάδες με βασικό προβληματισμό το ποιος θα καλύψει το κενό που αφήνει στον χώρο του κέντρου η απουσία του τραυματία Σάμαρη.

Στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης, ο Σκίμπε έβαλε στο κέντρο τον Τζιόλη με τον Σταφυλίδη, ενώ δοκίμασε και τον Χολέμπας αντί του Τζαβέλλα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κατά τα άλλα αμετακίνητοι μοιάζουν οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας: Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης όπως και ο Καρνέζης στο τέρμα. Μπροστά από τους δύο του κέντρου πιθανότατα να έχουμε ξανά (όπως και στην 1η αγωνιστική των ομίλων με το Γιβραλτάρ) την τριάδα Φορτούνη-Μάνταλου-Μπακασέτα με τον Μήτρογλου κλασικό προωθημένο.

Το ερωτηματικό παραμένει αν τελικά ο Σταφυλίδης θα προωθηθεί μπροστά ώστε να καλύψει τη θέση του Σάμαρη και αν τελικά ο άλλος μέσος θα είναι ο Μανιάτης, ο Τζιόλης ή ο Ταχτσίδης (που έχει κι αυτός αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί).

Ωστόσο, λύσεις από τον πάγκο είναι πιθανό να δώσουν οι Καρέλης, Γιαννιώτας και Βέλλιος (ειδικά αν η Εθνική χρειάζεται γκολ) καθώς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που είναι στους πρώτους… επιλαχόντες για την θωράκιση της άμυνας.

 

Σχολιάστε

Δημοφιλή τώρα