Όπως είχαμε γράψει και χθές (1/6), Κόσοβο και Γιβραλτάρ ήταν υποψήφιες χώρες για να αποτελέσουν την 6η ομάδα του ομίλου της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και φαίνεται πως στις 6 Σεπτεμβρίου η Εθνική θα κάνει πρεμιέρα με την πιο αδυναμη ομάδα της Ευρώπης. gibrΆκυρο πρέπει να θεωρείται ήδη το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με τη Ρωσία το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 6 του Σεπτέμβρη στη Μόσχα, καθώς η «γαλανόλευκη» δεν θα έχει ρεπό μια και ο όμιλός της πλέον θα έχει έξι ομάδες.

Όπως είχατε διαβάσει στο χθεσινό ρεπορτάζ του Gre-365.com (κλικ εδώ), η UEFA σε συνεργασία με τη FIFA έπρεπε να προσθέσουν τις ποδοσφαιρικά αναγνωρισμένες ομοσπονδίες του Γιβραλτάρ και του Κοσόβου στα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ και έτσι τοποθετούνται στον 8ο και 9ο όμιλο που υπήρχαν πέντε ομάδες.

Ο λόγος που αποφασίζεται να τοποθετηθεί το Γιβραλτάρ στον ελληνικό όμιλο και όχι το Κόσοβο πιθανότατα είναι η αντίδραση Ελλάδας και Κύπρου στην αναγνώριση του Κοσόβου. Έτσι, για να μην προστεθούν περαιτέρω προβλήματα το Γιβραλτάρ που συμμετείχε πρώτη φορά σε προκριματικά στο Euro 2016 κάνοντας 10 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο με την Εθνική μας.

Σχολιάστε

Δημοφιλή τώρα